Året som gikk

Godt nytt år!

Jeg håper at du hadde et flott år i 2019, og at det blir enda bedre i 2020. Når vi har fått et nytt år, er det vanlig å se litt tilbake på det året som er gått. Det er et er nettopp de jeg har tenkt å gjøre i dagens blogginnlegg.

Snasen sett fra Rensjøen

JANUAR Tanken om å starte en blogg hadde startet allerede høsten 2018. I januar startet planleggingen, og ideen om en blogg begynte å ta form. Den aller siste dagen i januar får heidisboble en instagramkonto. Dermed var bloggen født.

FEBRUAR Den 7. Februar: Kom det aller første blogginnlegget. Det var bare et lite forsiktig hei fra meg til deg. Tanken var å blogge om min lille verden. – Om smått og stort, om opplevelser, hobbyer, mat bøker, reiser og mye mer. Derfor fikk bloggen navnet “Heidis Boble”. Allerede den 10. februar kom den aller første oppskriften på bloggen, og det var Prinsessekake til morsdagen. Den 13. februar ble den første boka anmeldt på bloggen. Rett etterpå fikk jeg en utfordring om å lage alle oppskriftene i en kokebok. (utfordringen 2019)

MARS: Jeg tok utfordringen for 2019. Det var Baker Brun sin Bakebok fra 2018 («Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst») som ble den som skulle bakes igjennom, og 10. mars ble den aller første oppskriften publisert. Etter å ha fått en hyggelig tillatelse fra Baker Brun. Dermed var bloggen skikkelig i gang.

APRIL: Dette var påskemåneden, så det ble lagt ut noen oppskrifter rettet mot påske, slik som påskedessert og påskeharer. I tillegg begynte jeg å tenke på at heidisboble trengte en logo. På Instagram begynte det å bli interessant for jeg begynte å nærme med 1 000 følgere, og jeg var skikkelig opprømt.

MAI: Her kom årets nedtur : 13 mai ble jeg ble shaddow bannet fra INSTAGRAM i en hel uke. Fortvilelsen var stor, – for ikke visste jeg hva galt jeg hadde gjort og ingen kunne svare sikkert på det. Så alle mine “flotte” kaker som var tenkt å publiseres i mai, ble nesten ikke sett av noen. Triste saker.

JUNI & JULI: Sommer på sommerhuset vårt. På instagram og på bloggen ble et lagt ut mange nye oppskrifter, og på bloggen fikk dere bli med når vi pusset opp soverommene og kjøkkenet på sommerhuset vårt.

AUGUST: I august begynner skoleåret på igjen, og for å feire det hadde vi grillparty. Hele grillmenyen fra velkomstdrinken til desserten ble lagt ut denne måneden. Jeg var også opptatt med å planlegge en stor overraskelseslunsj for mine foreldre, som fylte 80 år.

SEPTEMBER: Nå kom menyen fra overraskelselunsjen til mine foreldres 80- årsdag. Samtidig gikk det opp for meg at jeg lå langt etter i utfordringen for 2019, og for første gang begynte jeg å tvile på om jeg ville klare utfordringen.

OKTOBER: Dette er min datters bursdagsmåned, så hennes bursdagskake ble lagt ut på bloggen. I tilegg stod slutten av måneden i Halloween sitt tegn.

NOVEMBER: Var måneden jeg utfoldet meg litt med høstens frukt og grønnsaker. I tillegg feiret jeg en litt tidlig Thanksgiving med familien. I denne måneden begynte jeg skikkelig å tvile på om jeg ville klare utfordringen. Samtidig fikk jeg tre Bakebøker fra Baker Brun som jeg kunne lage en konkurranse rundt på INSTA.

DESEMBER: Da var det egentlig tre ting som var i fokus på bloggen: Utfordringen for 2019, julebakst og konkuransen på INSTA hvor en kunne vinne bakebok fra Baker Brun

ÅRETS HØYDEPUNKTER:

 • Mars: Tillatelse fra Baker Brun, til å legge ut oppskrifter fra (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst»
 • April: La ut «Når sypressene hvisker» av Yvette Manessis Corporon sammen med påskehare fra Baker Brun – ble repostet av forfatteren – det var skikkelig stas.
 • Mai: Rundet 1.000 følgere på Instagram
 • November: Fikk bakebøker fra Baker Brun for å lage konkurranse
 • Desember: Konkurranse på Instagram
 • Desember: Rundet 5.000 følgere
 • 31.Desember: Klarte jeg utfordringen?

INSTAGRAM:

I løpet av 2019 har jeg fått 5.760 følgere, og 115.500 likes. De ni postene var de som fikk flest likes i 2019 ser dere på bildet nedenfor. Fem av de ni er gjærbakst og de resterende fire er kaker og desserter. Av disse fikk Bladkringen flest likes av alle – hele 764 likes!

PLANER OG ØNSKER FOR 2020:

 • Mer gjærbakst
 • Fortsette med kjøttfrie mandager
 • Utforske det Australske kjøkkenet
 • Ny utfordring: 60 kjøttfriemiddager
 • 50 bokomtaler
 • 12.000 følgere på Instagram
 • Fremdeles en reklamefri blogg

Tusen takk for at du har fulgt meg i 2019!

Gleder meg til å fortsette i 2020.

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s