Brownies til søndagskaffen?

I går bakte jeg Brownies som min datter tok med seg på filmkveld. Disse er passelig klissete, seige og veldig gode. De passer utrolig godt sammen med kaffe og is. Tror nesten jeg skal bake en ny porsjon i dag, som vi kan ha til restene av Semifreddoen med mascarpone og jordbær som vi hadde på søskenbarntreffet i går (for oppskrift på semifreddoen, TRYKK HER) . Uansett, dette er en utrolig enkel oppskrift på Brownies som er verdt å prøve.

150 g Smør (smeltet, og avkjølt) 4 ss Kakaopulver 1 ½ dl Hvetemel 1 ½ ts Vaniljesukker 3 dl Sukker ½ ts Salt 2 Egg

Passe klissete, seige og veldig gode Brownies
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
8 35 min. Enkel

Ingredienser:

150 g Smør (smeltet, og avkjølt)
4 ss Kakaopulver
1 ½ dl Hvetemel
1 ½ ts Vaniljesukker
3 dl Sukker
½ ts Salt
2 Egg

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 175 grader
2 Smelt smøret
3 Smør ei form
4 Bland alt det tørre i en bakstebolle
5 Tilsett smør og egg
6 Rør sammen (med ei sleiv)
7 Ha røra i forma
8 Stek i ca 25 min.     (midt i ovnen)
9 Avkjøl på rist
10 Server rund eller i firkanter
150 g Smør (smeltet, og avkjølt) 4 ss Kakaopulver 1 ½ dl Hvetemel 1 ½ ts Vaniljesukker 3 dl Sukker ½ ts Salt 2 Egg

Klissete, seige og veldig gode Brownies

Tips! Som variasjon kan du dytte halve valnøtter halvveis ned i røra før steking

2 Comments Add yours

  1. Nora's avatar Nora says:

    De var veldig gode 😋😍

    Liked by 1 person

    1. heidisboble's avatar heidisboble says:

      Så flott at du likte dem 🙂

      Like

Leave a comment