I går bakte jeg Brownies som min datter tok med seg på filmkveld. Disse er passelig klissete, seige og veldig gode. De passer utrolig godt sammen med kaffe og is. Tror nesten jeg skal bake en ny porsjon i dag, som vi kan ha til restene av Semifreddoen med mascarpone og jordbær som vi hadde på søskenbarntreffet i går (for oppskrift på semifreddoen, TRYKK HER) . Uansett, dette er en utrolig enkel oppskrift på Brownies som er verdt å prøve.

Passe klissete, seige og veldig gode Brownies
| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 35 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 150 g | Smør (smeltet, og avkjølt) |
| 4 ss | Kakaopulver |
| 1 ½ dl | Hvetemel |
| 1 ½ ts | Vaniljesukker |
| 3 dl | Sukker |
| ½ ts | Salt |
| 2 | Egg |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader |
| 2 Smelt smøret |
| 3 Smør ei form |
| 4 Bland alt det tørre i en bakstebolle |
| 5 Tilsett smør og egg |
| 6 Rør sammen (med ei sleiv) |
| 7 Ha røra i forma |
| 8 Stek i ca 25 min. (midt i ovnen) |
| 9 Avkjøl på rist |
| 10 Server rund eller i firkanter |

Klissete, seige og veldig gode Brownies
Tips! Som variasjon kan du dytte halve valnøtter halvveis ned i røra før steking

De var veldig gode 😋😍
LikeLiked by 1 person
Så flott at du likte dem 🙂
LikeLike