Tilbehør – syltet rødløk

Syltet rødløk, godt som tilbehør til taco, kjøtt og til grillmat

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2-35 min.Enkel

1Rødløk
1 dlVann
½ dlEddik (7%)
1 dlSukker

1 Skjær løken i tynne skiver
2 Kok opp vann, sukker og eddik, og
– La det koke til sukkeret er oppløst
– Ta kasserollen vekk fra varmen
3 Ha i rødløken
– Rør rundt og
– La det stå til det er avkjølt og
gjerne enda lengere

Syltet rødløk: 1 Rødløk 1 dl Vann ½ dl Eddik (7%) 1 dl Sukker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s