Tilbehør – syltet rødløk

Syltet rødløk, godt som tilbehør til taco, kjøtt og til grillmat

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2-35 min.Enkel

1Rødløk
1 dlVann
½ dlEddik (7%)
1 dlSukker

1 Skjær løken i tynne skiver
2 Kok opp vann, sukker og eddik, og
– La det koke til sukkeret er oppløst
– Ta kasserollen vekk fra varmen
3 Ha i rødløken
– Rør rundt og
– La det stå til det er avkjølt og
gjerne enda lengere

Syltet rødløk: 1 Rødløk 1 dl Vann ½ dl Eddik (7%) 1 dl Sukker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s