Kjøttfrimandag – Grønn omelett til lunsj

Det er alltid godt med en noe ekstra godt til frokost. Denne grønne omeletten er god, sunn og skikkelig hjerneføde!

Grønn omelett Ingredienser: 200 -250 g Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) 4 Egg Salt, pepper 4 ts Vann Dill og persille 4 ss Smør 2-3 ss Rømme (lett)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 – 315 minEnkel

Ingredienser:

200 -250 gErter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter)
4Egg
 Salt, pepper
4 tsVann
 Dill og persille
4 ssSmør
2-3 ssRømme (lett)
Grønn omelett Ingredienser: 200 -250 g Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) 4 Egg Salt, pepper 4 ts Vann Dill og persille 4 ss Smør 2-3 ss Rømme (lett)

Slik gjør du:

1 Smelt smøret i stekepannen, (middels varme)
– Ha i grønnsakene, og
– La dem surre i ca. 3 min, Til det er blitt myke
– Ha grønnsakene over på et fat
2 Visp sammen egg, vann, salt og pepper
– Hakk dill og persille, og
3 Smelt 2 ss smør i stekepannen, (middels varme)
Hell i eggeblandingen,
– La omeletten steke i noen min.
il den begynner å stivne på toppen
Legg gjerne på et lokk
4 Smør rømmen utover toppen på halve omeletten,
– Fordel grønnsakene over rømmen
– Brett den ene halvdelen av omeletten,
Over grønnsakene og den andre halvdelen
(slik at grønnsakene blir liggende i midten)
5 Drys over litt dill og persille, og
– Server

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s