Lørdagskaffe med rabarbramuffins

Denne muffinsoppskriften fant jeg i Svigermor sin kokebok, og de er selvfølgelig skikkelig gode, som alt annet svigermor brukte å lage. Det er selvfølgelig rømme i røra, og de er fylt med deilig søt rabarbra. NAM!

Muffins med rømme i deigen Ingredienser: 200 g Smør (romtemerert) 2 dl Sukker 4 Egg (romtemperert) 5 dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 2 ½ dl Rømme (lett) Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader - Sett muffinsformer på et stekebrett eller muffinsbrett 2 Rør smør og sukker hvitt og luftig 3 Rør inn ett og ett egg 4 Bland sammen hvetemel og bakepulver, og - Tilsett vekselsvis med rømmen 5 Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) 6Stekes midt i ovnen i 15-20 min. (200 grader)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca. 16 Enkel
Muffins med rømme i deigen Ingredienser: 200 g Smør (romtemerert) 2 dl Sukker 4 Egg (romtemperert) 5 dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 2 ½ dl Rømme (lett) Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader - Sett muffinsformer på et stekebrett eller muffinsbrett 2 Rør smør og sukker hvitt og luftig 3 Rør inn ett og ett egg 4 Bland sammen hvetemel og bakepulver, og - Tilsett vekselsvis med rømmen 5 Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) 6Stekes midt i ovnen i 15-20 min. (200 grader)

Ingredienser:

200 gSmør (romtemerert)
2 dlSukker
4Egg (romtemperert)
5 dlHvetemel
1 tsBakepulver
2 ½ dlRømme (lett)
1 ½ dlRabarbrasyltetøy

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader
– Sett muffinsformer på et stekebrett eller muffinsbrett
2 Rør smør og sukker hvitt og luftig
3 Rør inn ett og ett egg
4 Bland sammen hvetemel og bakepulver, og
– Tilsett vekselvis med rømmen
5 Fordel røren i muffinsformer
(ca. ¾ fulle)
– Legg på 1 ½ ss rabarbrasyltetøy
på toppen på hver muffins
6 Stekes midt i ovnen i 15-20 min.
(200 grader)
Muffins med rømme i deigen Ingredienser: 200 g Smør (romtemerert) 2 dl Sukker 4 Egg (romtemperert) 5 dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 2 ½ dl Rømme (lett) Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader - Sett muffinsformer på et stekebrett eller muffinsbrett 2 Rør smør og sukker hvitt og luftig 3 Rør inn ett og ett egg 4 Bland sammen hvetemel og bakepulver, og - Tilsett vekselsvis med rømmen 5 Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) 6Stekes midt i ovnen i 15-20 min. (200 grader)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s