Engelsk frokost med egg, pølser, sopp, hjemmelaget bønner i tomatsaus er en skikkelig frokostfavoritt hjemme hos meg. Vi spiser det ikke så veldig ofte, men det er utrolig godt de gangene vi spiser det.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Egg |
| 4 | Pølser |
| 8 skiver | Bacon |
| 4-8 | Sjampinjonger |
| 1 porsjon | Bønner i tomatsaus |
Bønner i tomat saus:
| 1 bx | Tomater (hakkete ca. 400 g) |
| 400 g | Hvite bønner (kokte eller hermetiske) |
| 1-2 ss | Margarin |
| 1 | Løk (finhakket) |
| 2 fedd | Hvitløk (finhakket) |
| ¼ ts | Kajennepepper |
| ½ ts | Sukker |
| ½ ts | Salt |
TIPS! Jeg bruker å koke en stor porsjon bønner og så fryser jeg det jeg ikke skal bruke. Så har jeg bønner liggende i fryseren til salater, tomatbønner mm.

Slik gjør du:
| 1 Skyll bønnene godt hvis du bruker hermetiske |
| 2 Fin hal løken og hvitløken |
| 3 Ha Margarin i en kasserolle, – Tilsett løken – Strø over litt salt og – La det surre på middelsvarme, Til løken er blitt blank og myk – Tilsett hvitløken, og – La det surre i ca. 1 min. |
| 4 Tilsett hakkete tomater, sukker og kajennepepper – Kok opp – Sett på et lokk – Senk temperaturen, og – La det småkoke i ca, 20 min. å svak varme |
| 5 Smak til med salt og pepper |
| 6 Skjær pølsene på tvers og så i to – Skjær baconet i 2 – Skjær sjampinjongen i skiver |
| 7 Stek baconet sprøtt, – Stek pølser og sjampinjong – Stek eggene til slutt eller i en annen panne |
| 8 Serveres varmt |

