Hadde et vært et normalt år, uten korona, hadde vi hatt påskeferie og vært på hytta nå- Åh, som jeg savner hytta. Det er som tidigere nevnt over ett år siden vi har vært der nå og jeg savner den skikkelig. Så for å markere at det kunne ha vært hytte, ski og sol i dag. Lager jeg likeså godt Dalgona varm sjokolade. Det er skikkelig godt, og i tillegg gøy siden en selv får røre kakaoen ut i den varme melken. Det blir muligens litt mer påskefølelse av det.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
1 | Eggehvite |
1 ss | Sukker |
½ ss | Kakaopulver (usukret) |
5 dl | Melk |
Juster gjerne melkemengden etter egen smak, jo mer melk jo svakere kakao. Eller hvis du vil ha kakaodrikken sterkere kan du tilsette mer kakao i toppingen.
Slik gjør du:
1 Varm melken |
2 Pisk eggehviten stiv |
3 Pisk inn sukker |
4 Pisk inn kakaopulver |
5 Fordel melken i 2 glass eller kopper – Fordel Kakaokremen over |
6 Servers sammen med en skje, så en kan røre i kakaokremen i melken selv |
