“Påskeferien” feires med varm Dalgona kakao

Hadde et vært et normalt år, uten korona, hadde vi hatt påskeferie og vært på hytta nå- Åh, som jeg savner hytta. Det er som tidigere nevnt over ett år siden vi har vært der nå og jeg savner den skikkelig. Så for å markere at det kunne ha vært hytte, ski og sol i dag. Lager jeg likeså godt Dalgona varm sjokolade. Det er skikkelig godt, og i tillegg gøy siden en selv får røre kakaoen ut i den varme melken. Det blir muligens litt mer påskefølelse av det.

Dalgona varm sjokolade Ingredienser: 1 Eggehvite 1 ss Sukker ½ ss Kakaopulver (usukret) 5 dl Melk https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
25 min.Enkel

Ingredienser:

1Eggehvite
1 ssSukker
½ ssKakaopulver (usukret)
5 dlMelk

Juster gjerne melkemengden etter egen smak, jo mer melk jo svakere kakao. Eller hvis du vil ha kakaodrikken sterkere kan du tilsette mer kakao i toppingen.

Slik gjør du:

1 Varm melken
2 Pisk eggehviten stiv
3 Pisk inn sukker
4 Pisk inn kakaopulver
5 Fordel melken i 2 glass eller kopper
– Fordel Kakaokremen over
6 Servers sammen med en skje, så en kan røre i kakaokremen i melken selv

Dalgona varm sjokolade Ingredienser: 1 Eggehvite 1 ss Sukker ½ ss Kakaopulver (usukret) 5 dl Melk https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s