Remulade er skikkelig godt som tilbehør til nesten all fiskemat. Spesielt godt til fiskeburgere, også godt tilbehør til for eksempel stekte potetbåter.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Egg |
| 1 ts | Sennep |
| 1 ts | Salt |
| 1 ts | Sukker |
| 1 ts | Sitronsaft (presset) |
| 2 dl | Rapsolje |
| 0,2 dl | Olivenolje |
| 16 skiver | Sylteagurker |
| ½ ss | Persille (hakket) |
| ½ ss | Dill (hakket) |
| ½ ss | Gressløk (hakket) |
| Pepper, salt , sitron |
Slik gjør du:
| 1 Skjær sylteagurken i småbiter – Hakk gressløk, dill og persille |
| 2 Ha egg, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder ( som passer til stavmikseren – Tilsett oljen – Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen) – Slå på stavmikseren, og trekk den skte oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen til tykk majones |
| 3 Vend inn gressløk, dill, persille og syteagurk i majonesen Bruk gjerne en slikkepott – Smak til med salt, pepper og sitron |
| 4 Ha remuladen over i en skål, og – Sett den i kjøleskapet til servering |
.




