Kirsebærsirup til drikker og desserter

Kirsebærsirup er godt i drikke og drinker eller som saus til is. Hell det på glass og oppbevar det kaldt, så hoder det i lenge – kan også fryses.

Kirsebærsirup: 2 ½ dl Kirsebær (hvor stenen er tatt ut) 2 ½ dl Sukker 2 ½ dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 ca 5 dl 25 min Enkel

Ingredienser:

2 ½ dlKirsebær (hvor stenen er tatt ut)
2 ½ dlSukker
2 ½ dlVann

Kirsebærsirup: 2 ½ dl Kirsebær (hvor stenen er tatt ut) 2 ½ dl Sukker 2 ½ dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha vann, kirsebær og sukker i en kasserolle
2 La det stå og surre i 20 min,
Hvis det begynner å koke slå ned varmen
3 Avkjøles og oppbevares på glass eller fryses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s