Siden det er kaldt og vått i dag lager jeg gresskarpai-krydderblanding

Lukten av denne krydderblandingen minner meg om høst og om jul. Krydderblandingen til gresskarpai (Pumpkin Pie Spice), kan du lett lage selv. Den består av en blanding av kanel, muskat, ingefær, nellik og allehånde. Den kan brukes fortrinnsvis til gresskarpaier, men den er også god til desserter og drikker.

Gresskarpai – Krydderblanding (Pumpkin Pie Spice Recipe)  Ingredienser  2 ss	Kanel ¼ ss	Muskatnøtt  ¼ ss	Ingefær ¼ ss	Nellik ¼ ss	Allehånde   https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3 ss2 min.enkel

Ingredienser:
2 ssKanel
¼ ssMuskatnøtt
¼ ssIngefær
¼ ssNellik
¼ ssAllehånde

Slik gjør du:
1 Bland sammen alle ingrediensene
2 Oppbevares på krydderglass eller i en lufttett beholder

Gresskarpai – Krydderblanding (Pumpkin Pie Spice Recipe) Ingredienser 2 ss Kanel ¼ ss Muskatnøtt ¼ ss Ingefær ¼ ss Nellik ¼ ss Allehånde https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s