Mixbok og gresskarlatte for å planlegge blogginnleggene mine i tiden fremover

Jeg har vært så heldig å få lage min egen mixbok hos @personligalmanakk. Ja, jeg kunne velge mellom en personlig almanakk og en mixbok. Det var skikkelig vanskelig å bestemme seg for hva jeg skulle velge, men valget falt til slutt på en personlig mixbok.

Hvis du ønsker å hoppe rett til oppskriften på gresskarlatte – trykk HER

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

Mixboka mi heter selvfølgelig “Heidisboble mixbok”. Siden jeg blogger aller mest om mat og bøker lagde jeg min mixbok slik at den hovedsakelig er rettet inn på mat, bøker og bloggen min. Derfor har jeg masse herlige sider og lister for planlegging av blogginnlegg, menyer, middager, utvikling av oppskrifter mm.

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

I tillegg har jeg mange sider for bøker som jeg ønsker å lese, og hvor jeg kan gjøre notater mens jeg leser. I tillegg har jeg lagt inn kreative planleggingssider for mine kommende håndarbeidsprosjekter (så vi får se hva som skjer på den fronten), og noen psykiskhelse sider, som jeg allerede nå ser at jeg har alt for få av og litt oppryddingssider. Jeg gleder meg allerede til å ta boka skikkelig i bruk.

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble

Følg med for om noen dager legger jeg ut en giveway på instagram @heidisboble hvor du kan vinne et gavekort på en personlig almanakk til en verdi av 450 kroner. Hvis du ikke vinner, men ønsker deg en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN, da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november.

Gresskarlatte

På flyplassen i Alicante, hadde Starbucks en gang tilbud på PUMPKIN SPICE LATTE. Selvfølgelig måtte jeg smake på denne klassikeren som man både ser på filmer og leser om i bøker, og jeg ble litt hekta. Heldigvis hang oppskrift ved disken, og jeg kunne ikke dy meg og tok selvfølgelig bilde av den. Jeg har endret litt på fremgangsmåten, som passer bedre for meg, og jeg bruker 1 sukett isteden for honning.

Gresskarpailatte - Starbucks sin oppskrift PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (Starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
13 minEnkel

Ingredienser:

 Kaffe (varm)
2 tsHonning (eller 1 sukett)
½ tsGresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)
2 dlMelk (varm)

Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften.

Topping (valgfritt):

1 knivsoddGresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)

Gresskarpailatte - Starbucks sin oppskrift PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (Starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)

Slik gjør du:

1 Ha krydder og honning i en stor kopp  
– Tilsett kaffen
– Rør ut krydderblandingen og honningen
2 Varm melken
Hvis du vil kan du steame den eller piske den luftig
3 Hell den varme melken over kaffen
– Strø eventuelt (bitte) litt av krydderblandingen over
4 Nytes varm
MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s