Denne misosuppa med Tofu lager du på under 5 minutter. Den er frisk og god, perfekt som en lunsjsuppe eller som en forrett.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
| 5 dl | Vann |
| 1 ½ ss | Miso-pasta (Aka Miso, rød) |
| 10 g | Dashi (pulver, valgfritt) |
| ½ | Lime (presset) |
| ½ – 1 dl | Tofu (terninger) |
| 2-3 stilker | Vårløk (skivet) |
| ½ – 1 dl | Bønnespirer (kokte) |
| 1 ss | Koriander (blad, hakket) |
Slik gjør du:
| 1 Skjær tofuen i små biter – Kok bønnespirene i lettsaltet vann i 1-2 min eller bruk hermetiske på boks – Skjær vårløken i skiver – Plukk av koranderblader, og – Hakk dem – Press limen |
| 2 Kok opp vannet i en kasserolle – Ta vannet av varmen |
| 3 Rør ut misopastaen og dashipulveret i det varme vannet – Rør inn limesaften – Tilsett bønnespirer, tofu, koriander og vårløk |
| 4 Varm forsiktig opp Til omtrent 80 grader NB! det skal ikke koke |
| 5 Serveres varm |

