Super saftige squash-rundstykker

Disse Squashrundstykkene blir saftige og gode

Squash-rundstykker Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad Ca 20 3 timer Enkel Ingredienser: 1 pk Gjær (50 g) 1 dl Vann 6 dl Kefir ½ dl Olivenolje 100 g Squash (revet) ½ ss Salt 300 g Sammalt hvete (fin) (5 dl) 500-600 g Hvetemel (8 ½ dl) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca 203 timerEnkel

Ingredienser:

1 pkGjær (50 g)
1 dlVann
6 dlKefir
½ dlOlivenolje
100 gSquash (revet)
½ ssSalt
300 gSammalt hvete (fin) (5 dl)
500-600 gHvetemel (8 ½ dl)

Squash-rundstykker Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad Ca 20 3 timer Enkel Ingredienser: 1 pk Gjær (50 g) 1 dl Vann 6 dl Kefir ½ dl Olivenolje 100 g Squash (revet) ½ ss Salt 300 g Sammalt hvete (fin) (5 dl) 500-600 g Hvetemel (8 ½ dl) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Varm Kefir og olje til ca 37 grader
– Riv squashen
– Legg bakepapir på 2-3 stekeplater
2 Ha vannet i en bakstebolle,
– Smuldre i gjæren og
– Rør den ut
– Hell over melken og squashen, og
– Rør godt
3 Tilsett mel og salt og
– Elt deigen til den er smidig
Ca 7 min.
4 Dekk bollen med en bakeduk, og
– La den heve i 45-60 min.
5 Hell deigen på et bakebord, og
– Del deigen i ca. 24 like store emner
– Form emnene til runde rundstykker, og
– Sett dem på en bakepapirkledd stekeplate
6 Dekk rundstykkene med et bakeklede og
– La dem etterheve i ca. 20.30 min.
7 Sett ovnen på 250 grader
8 Sett rundstykkene i ovnen, og
– Senk temperaturen til 230 grader i
– Stekes i  12-15 min.
9 Pensle rundstykkene med vann med en gang de tas ut av  ovnen
10 Avkjøles på rist

Squash-rundstykker Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad Ca 20 3 timer Enkel Ingredienser: 1 pk Gjær (50 g) 1 dl Vann 6 dl Kefir ½ dl Olivenolje 100 g Squash (revet) ½ ss Salt 300 g Sammalt hvete (fin) (5 dl) 500-600 g Hvetemel (8 ½ dl) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s