Fredagkos med Nutellakake

Når man har litt nutella til overs er det nutellakaka en bør bake – Nutellakake smaker som en luksuriøs browine. Skikkelig nam!

Nutellakake Ingredienser: 2 Egg 1 ss Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ¾ dl Melk 50 g Smør 250 g Nutella Topping (valgfritt): 100 g Nutella https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
6-825 minEnkel

Nutellakake Ingredienser: 2 Egg 1 ss Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ¾ dl Melk 50 g Smør 250 g Nutella Topping (valgfritt): 100 g Nutella https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

2Egg
1 ssSukker
1 ½ dlHvetemel
1 tsBakepulver
1 ¾ dlMelk
50 gSmør
250 gNutella

Topping (valgfritt):

100 gNutella

Tips! Toppingen kan helles overkaka i streker (se bildet) før steking, eller den kan smøres ut over kaka før servering. – godt begge deler

Nutellakake Ingredienser: 2 Egg 1 ss Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ¾ dl Melk 50 g Smør 250 g Nutella Topping (valgfritt): 100 g Nutella https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader  
– Legg bakepapir i en liten langpanne, eller
Smør ei rund form (22 c)
2 Smelt smøret
3 Pisk egg og sukker luftig
4 Tilsett de øvrige ingrediensene og
– Rør til en jevn røre
5 Helles i kakeform –
Hell toppingen over i striper
6 Stekes i 15-20 min
Nederste rille
7 Avkjøles i forma

Nutellakake Ingredienser: 2 Egg 1 ss Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ¾ dl Melk 50 g Smør 250 g Nutella Topping (valgfritt): 100 g Nutella https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s