Når man har litt nutella til overs er det nutellakaka en bør bake – Nutellakake smaker som en luksuriøs browine. Skikkelig nam!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
6-8 | 25 min | Enkel |

Ingredienser:
2 | Egg |
1 ss | Sukker |
1 ½ dl | Hvetemel |
1 ts | Bakepulver |
1 ¾ dl | Melk |
50 g | Smør |
250 g | Nutella |
Topping (valgfritt):
100 g | Nutella |
Tips! Toppingen kan helles overkaka i streker (se bildet) før steking, eller den kan smøres ut over kaka før servering. – godt begge deler

Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir i en liten langpanne, eller Smør ei rund form (22 c) |
2 Smelt smøret |
3 Pisk egg og sukker luftig |
4 Tilsett de øvrige ingrediensene og – Rør til en jevn røre |
5 Helles i kakeform – Hell toppingen over i striper |
6 Stekes i 15-20 min Nederste rille |
7 Avkjøles i forma |
