Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus er en enkel middag. Du kan enten lage alt i en ildfast form eller du kan koke risen ved siden av. – det er opp til deg. Likevel denne middagen har 5 min forberedelse og er helt ferdig på under 30 minutter.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 20-30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 300 g | Hamburgerrygg |
| 1 ½ dl | Melk |
| ½ dl | Fløte |
| ½ dl | Sur-søt chilisaus |
| Salt, pepper | |
| 1 pk | Grønnsaksblanding (frossen, valgfritt) |
| 4 ½ dl | Ris |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 225 grader |
| 2 Vask og skyll risen – Kok den etter anvising på pakken, eller slik du bruker |
| 3 Tøm grønnsaksblandingen |
| 4 Skjær hamburgerryggen i skiver – Legg den over og grønnsakene |
| 5 Bland sammen melk, fløte og chilisaus – Hell blandingen over alt i den ildfaste forma |
| 6 Stekes i 15.20 minutter |
| 7 Servers sammen med kokt ris |




