Biscotti med appelsin og mandler eller Biscotti de naranja y almendras, er sprøe, gode kjeks, som passer godt til en kaffe-, te , eller kakaodrikk. Eller de kan spises som de er. Kjeksene smaker appelsin og det er flust med mandler i dem. Skikkelig digge Biscotti, som passer godt til jul

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| ca 50 | 90 min | Enkel |

Ingredienser:
| 180 g | Smør |
| 3 dl | Sukker |
| 1½ ss | Appelsinskall (raspet) |
| 2 | Egg |
| 8 – 9 dl | Hvetemel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 2 dl | Mandler (ca 125 g) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 125 grader – Legg bakepapir på en stekeplate – Rasp appelsinen |
| 2 Pisk smør, appelsinskall, egg og sukker luftig og lyst – Tilsett melet – Tilsett mandlene |
| 3 Del deigen i to, og – Form 2 rektangel – Legg dem på bakepapiret |

| 4 Stekes i ca 20 min |
| 5 Ta dem ut av ovnen og – La dem avkjøle i minst 15 min |

| 6 Skjær i ca ½-1 cm skiver med en taggete kniv, og – Legg dem tilbake på bakepapiret stekebrettet |


| 7 Stekes i ytterligere 10 min. eller Til de er lett brune |

