Hva er vel et grillparty uten svinefilet. Jeg bruker å legge svinet i marinaden kvelden før vi skal grille. Hvis jeg skal bruke en frossen svinefilet, lar jeg fileten tine i marinaden.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-8 | 20 min. på grillen | Enkel |
Ingredienser:
| 850 g | Svinefilet |
| 3 fedd | Hvitløk (skivet) |
| 4 cm | Ingefær (hakket) |
| 10 stilker | Rosmarin |
| 2 dl | Olivenolje |
| 1 ss | Pepper |
| 2 | Brødposer (plast) |

Slik gjør du:
| 1 Ha brødposene i hverandre (så det blir en dobbel pose) |
| 2 Ha oppi: Hvitløk (skivet), Ingefær(hakket), Rosmarin, Olivenolje, Pepper og Svinefileten |
| 3 Knyt sammen posene, og – Vend den noen ganger – La den ligge i kjøleskap i 1-24 timer – Vend av og til på posen |
| 4 Ta svinefilet ut av marinaden – Legg den på grillen (på direkte varme), og – Lag fine stekeriller, – Legg den over på indirekte varme, og – Sett i et steketermometer – Snu noen ganger, – La den ligge til ca. 64-66 grader (kjernetemeratur) Den trenger ca.18-20 min. ppå grillen – La den så hvile seg opp til 66-68 grader (ca. 10 min.) |
| 5 Skjæres i skiver og serveres med Farmors Potetsalat, Coleslaw, Krydrede potetbåter, Grønnsalat, Majones |
Forslag til tilbehør:
- Farmors Potetsalat , for oppskrift TRYKK HER
- Coleslaw , for oppskrift TRYKK HER
- Krydrede potetbåter, for oppskrift TRYKK HER
- Grønnsalat, for oppskrift TRYKK HER
- Majones, for oppskrift TRYKK HER
- Slidersbrød, for oppskrift TRYKK HER

