I dag laget jeg disse muffinsene til frokost. – Vi spiser dem så og si rett fra ovnen, sammen med smør, syltetøy eller honning. Det var skikkelig godt. Vi trengte litt ekstra energi i dag, for det er lørdag og husvask. Ikke akkurat det artigste her i verden, men det går bedre med en god frokost i magen. I morgen er det grillparty med et dusin gjester, her i huset. Jeg krysser fingrene å håper på fint vær. Ja, om ikke sol og 25 grader, så i alle fall oppholdsvær. I neste uke vil trolig oppskriftene og bildene fra menyen bli lagt ut på bloggen.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 12 | 25 min | Enkel |
Ingredienser:
| 75 g | Smør |
| 250 g | Hvetemel |
| 2 ts | Bakepulver |
| ½ ts | Natron |
| 50 g | Sukker |
| 1 dl | Appelsinjuice |
| 1 dl | Melk |
| 1 | Egg |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 200°C |
| 2 Smelt smør (og sett det til side) |
| 3 Bland alt det tørre i en bakebolle |
| 4 Mål opp melk og appelsinjuice, – Pisk inn egget, og – Det avkjølte smeltede smøret |
| 5 Hell de våte ingrediensene i de tørre, og – Rør lett sammen (røren blir full av klumper, men det er slik den skal være. Trikset med muffins er at det ikke må jobbes for mye med røren) |
| 6 Fyll røren i 12 muffinsformer (som står i et muffinsbrett) |
| 7 Stekes i ca. 20 minutter |
| 8 Spises lunke med smør og syltetøy eller honning |

