Gulrot- og kålrabisalat er et godt tilbehør til mange middager, spesielt til Asiatiske retter slik som Char siu. Men det er også godt sammen med stekte fiskekaker, eller i burgerbrød sammen med fiskeburger. NAM!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 10 | Enkel |
Ingredienser:
3 | Gulrøtter |
¼ | Kålrabi |
2 ½ dl | Vann |
3 ss | Eddik (sushi) |
3 ss | Sukker |
2 ss | Havsalt |

Slik gjør du:
1. Skrell og vask gulrot og kålrabi – Skjær dem i tynne strimler, eller riv dem grovt |
2 Bland sammen; Vann Eddik Sukker Havsalt – Rør til sukker og salt er oppløst |
3 Tilsett gulrot og kålrabi, – Rør rundt, – Dekk med plast, og – La dem stå og trekke i min. 1 time (den holder seg i kjøleskapet i minst 1 uke) |
