Tilbehør til middag: Gulrot- og kålrabisalat

Gulrot- og kålrabisalat er et godt tilbehør til mange middager, spesielt til Asiatiske retter slik som Char siu. Men det er også godt sammen med stekte fiskekaker, eller i burgerbrød sammen med fiskeburger. NAM!

Gulrot- og kålrabisalat, Ingredienser 3 Gulrøtter ¼ Kålrabi 2 ½ dl Vann 3 ss Eddik (sushi) 3 ss Sukker 2 ss Havsalt
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 10 Enkel

Ingredienser:

3 Gulrøtter
¼ Kålrabi
2 ½ dl Vann
3 ss Eddik (sushi)
3 ss Sukker
2 ss Havsalt
Gulrot- og kålrabisalat, Ingredienser 3 Gulrøtter ¼ Kålrabi 2 ½ dl Vann 3 ss Eddik (sushi) 3 ss Sukker 2 ss Havsalt

Slik gjør du:

1. Skrell og vask gulrot og kålrabi
– Skjær dem i tynne strimler, eller riv dem grovt
2 Bland sammen;
Vann
Eddik
Sukker
Havsalt
– Rør til sukker og salt er oppløst
3 Tilsett gulrot og kålrabi,
– Rør rundt,
– Dekk med plast, og
– La dem stå og trekke i min. 1 time
(den holder seg i kjøleskapet i minst 1 uke)
Gulrot- og kålrabisalat, Ingredienser 3 Gulrøtter ¼ Kålrabi 2 ½ dl Vann 3 ss Eddik (sushi) 3 ss Sukker 2 ss Havsalt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s