6 Desember – Svigermors Krumkaker

Hjemme hos meg er krumkaker en av de kakene vi bare absolutt må ha til jul! Vi er helt hekta på svigermor Alidas krumkaker – de blir tynne, sprø og utrolig gode. Vi starter tidlig med julebaksten, og Krumkakene er nok noe av det aller første vi baker av småkaker til jul. Vi begynner gjerne med en dobbelporsjon. Så må de nok bakes igjen, en gang eller to før julen endelig kommer.

Ingredienser:

2 Egg
125 g Margarin
125 g Sukker
125 g Hvetemel
1 ts Vaniljesukker
1 dl Kaldt vann
Krumkaker Ingredienser: 2 Egg 125 g Margarin 125 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ts Vaniljesukker 1 dl Kaldt vann

Slik gjør du:

  1. Sett på krumkakejernet
  2. Halvsmelt margarin
  3. Pisk egg og sukker til eggedosis
  4. Sikt inn mel og bakepulver
  5. Rør inn det kalde vannet til slutt
  6. Legg ca 1 ss røre i jernet og stek gylne krumkaker
  7. Rulles mens de er varme, og avkjøles på rist
Krumkaker Ingredienser: 2 Egg 125 g Margarin 125 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ts Vaniljesukker 1 dl Kaldt vann

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s