Siden det er vinterferie, ble det eggerøre toppet med avokado til frokost i dag. Det er en skikkelig god kombinasjon. Jeg synes eggerøra blir best når den blir tilberedt på lav temperatur – da tar det sånn 7- 10 min. Da blir den skikkelig silkemyk og kremet. Nå er det ikke noe i veien for å steke den på mye kortere tid. da må du bare øke varmen på plata. Ulempen er da at blir eggerøren tørrere og mindre kremet.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| ½ – 1 ss | Smør |
| 3 | Egg |
| 3 ss | Melk (eller vann) |
| 1 ss | Gressløk (hakket) – valgfritt |
| 1 ss | Persille (hakket) – valgfritt |
| Salt og pepper |
Topping:
| Avokado (skivet) | |
| Tomat og agurk |

Slik gjør du:
| 1 Sett en stekepanne på middels/lav varme – Ha i smør |
| 2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper |
| 3 Hell blandingen stekepanna, og – Rør med stekespade eller sleiv til røra har stivnet og er ferdig (det tar mellom 5-10 min.) |
| 4 Hakk litt gressløk og/eller persille og rør inn |
| 5 Serveres varm eller romtemperert |
| 6 Skjær Avokado, tomat og agurk i skiver, |
| 7 Legg eggerøra på en skive brød, – Legg over Avokado, tomat og agurk |

