Naanbrød er utrolig godt som tilbehør til Indisk mat.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 8 nan | 90 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 dl | Melk |
| 2 ss | Sukker |
| 25 g | Gjær (½ pk) |
| 1 ts | Salt |
| 2 ts | Bakepulver |
| 4 ss | Olivenolje |
| 3 dl | Yoghurt |
| 600 g | Hvetemel (ca. 10 dl) |
Slik gjør du:
| 1 Lunk melken til den er fingervarm, Tilsett sukker og smuldret gjæren – La blandingen stå i ca. 15 min. |
| 2 Tilsett det øvrige, og – Elt i ca. 7-10 min. – Dekk deigen med et klede, og – La den heve ca. 60 min. på et lunt sted |
| 3 Sett stekeovnen på 275 °C, og – Legg Bakepapir på et stekebrett |
| 4 Ha deigen på melet bakebord, og – Del den i 8 emner – Trykk emnene flate, og – Kjevle dem ut til ca. ½ cm tykkelse, og – Legg dem på stekeplata |
| 5 – Stek midt i den varme ovnen 2 – 4 min. Snu dem en gang under stekingen Pass godt på brødene mens de stekes så de ikke blir brente. |
| 6 Serveres straks |

Alternativt brød som tilbehør til indisk mat:

