Jeg synes det er litt vanskelig å skille mellom dagene i disse korona-tider. Hverdagene, iallefall mine, blir litt like hverandre. Derfor er det hyggelig å lage noe godt til frokost når det endelig er helg. Så med min pølseglade familie, ble det pølseomelett til frokost! Servert med nystekte frokostrundstykker.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| ½ – 1 ss | Smør |
| 3 | Egg |
| 3 ss | Melk (eller vann) |
| 2 | Grillpølser |
| 1 ss | Gressløk (hakket) – valgfritt |
| 1 ss | Persille (hakket) – valgfritt |
| Salt og pepper |

Slik gjør du:
| 1 Sett en stekepanne på middels/lav varme – Ha i smør |
| 2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper – Hakk gressløk og persille, og – Ha i – Skjær pølsene i skiver |
| 3 Ha pølsene i stekepanne, og – La dem steke litt – Hell over eggeblandingen, – La det steke til omeletten har stivnet og er ferdig (det tar mellom 5-10 min.) Legg gjerne på et lokk |
| 4 Serveres sammen med brød |


