Frokostfavoritt – Pølseomelett

Jeg synes det er litt vanskelig å skille mellom dagene i disse korona-tider. Hverdagene, iallefall mine, blir litt like hverandre. Derfor er det hyggelig å lage noe godt til frokost når det endelig er helg. Så med min pølseglade familie, ble det pølseomelett til frokost! Servert med nystekte frokostrundstykker.

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
310 min.Enkel

Ingredienser:

½ – 1 ssSmør
3Egg
3 ssMelk (eller vann)
2Grillpølser
1 ssGressløk (hakket) – valgfritt
1 ssPersille (hakket) – valgfritt
 Salt og pepper

Slik gjør du:

1 Sett en stekepanne på middels/lav varme
– Ha i smør
2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper
– Hakk gressløk og persille, og
– Ha i
– Skjær pølsene i skiver
3 Ha pølsene i stekepanne, og
– La dem steke litt
– Hell over eggeblandingen,
– La det steke til omeletten har stivnet og
er ferdig (det tar mellom 5-10 min.)
Legg gjerne på et lokk
4 Serveres sammen med brød

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s