Nektarinkake – Nam …..

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 kake | Enkel |

Ingredienser:
| 4 | Nektariner |
| 150 g | Smør (romtemperert) |
| 2 dl | Sukker |
| 1 | Egg (romtemperert) |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 1 ½ dl | Hvetemel |
| 1 ¼ ts | Bakepulver |
| 1 ss | Perlesukker |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180 grader, – Legg bakepapir i en rund form, og – Smør godt – Strø litt perlesukker i bunnen av forma |
| 2 Skjær nektarinene i skiver, og – Legg dem i bunnen av kakeforma (over perlesukkeret) |
| 3 Rør smør og sukker hvitt – Rør inn egget – Vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker – Hell røra i kakeformen |
| 4 Stekes i 40 – 45 min. |
| 5 Avkjøles noe i forma, før den eventuelt overføres til rist |

