Fredagskos med Nektarinkake

Nektarinkake – Nam …..

Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 1 kake  Enkel
Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

Ingredienser:

4Nektariner
150 gSmør (romtemperert)
2 dlSukker
1Egg (romtemperert)
1 tsVaniljesukker
1 ½ dlHvetemel
1 ¼ tsBakepulver
1 ssPerlesukker

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader,
– Legg bakepapir i en rund form, og
– Smør godt
– Strø litt perlesukker i bunnen av forma
2 Skjær nektarinene i skiver, og
– Legg dem i bunnen av kakeforma
(over perlesukkeret)
3 Rør smør og sukker hvitt
– Rør inn egget
– Vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
– Hell røra i kakeformen
4 Stekes i 40 – 45 min.
5 Avkjøles noe i forma,
før den eventuelt overføres til rist
Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s