Fredagskos med Nektarinkake

Nektarinkake – Nam …..

Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 1 kake  Enkel
Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

Ingredienser:

4Nektariner
150 gSmør (romtemperert)
2 dlSukker
1Egg (romtemperert)
1 tsVaniljesukker
1 ½ dlHvetemel
1 ¼ tsBakepulver
1 ssPerlesukker

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader,
– Legg bakepapir i en rund form, og
– Smør godt
– Strø litt perlesukker i bunnen av forma
2 Skjær nektarinene i skiver, og
– Legg dem i bunnen av kakeforma
(over perlesukkeret)
3 Rør smør og sukker hvitt
– Rør inn egget
– Vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
– Hell røra i kakeformen
4 Stekes i 40 – 45 min.
5 Avkjøles noe i forma,
før den eventuelt overføres til rist
Nektarinkake  Ingredienser:  4	Nektariner 150 g	Smør (romtemperert) 2 dl	Sukker 1	Egg (romtemperert) 1 ts	Vaniljesukker 1 ½ dl	Hvetemel 1 ¼ ts	Bakepulver 1 ss	Perlesukker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s