Nektarinkake – Nam …..

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kake | Enkel |

Ingredienser:
4 | Nektariner |
150 g | Smør (romtemperert) |
2 dl | Sukker |
1 | Egg (romtemperert) |
1 ts | Vaniljesukker |
1 ½ dl | Hvetemel |
1 ¼ ts | Bakepulver |
1 ss | Perlesukker |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180 grader, – Legg bakepapir i en rund form, og – Smør godt – Strø litt perlesukker i bunnen av forma |
2 Skjær nektarinene i skiver, og – Legg dem i bunnen av kakeforma (over perlesukkeret) |
3 Rør smør og sukker hvitt – Rør inn egget – Vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker – Hell røra i kakeformen |
4 Stekes i 40 – 45 min. |
5 Avkjøles noe i forma, før den eventuelt overføres til rist |
