Suppelunsj i dag – Grønnsakssuppe med pølsebiter

Denne Grønnsakssuppen med pølsebiter lager du på 1-2-3. Jeg spiser den til lunsj men den passer like godt som en lunsjrett.

Grønnsakssuppe med pølsebiter på 1-2-3  Ingredienser:  6	Poteter 3	Gulerøtter ¼ 	Kålrabi ½ 	Purreløk 2-4	Pølser 7 ½ dl	Grønnsakkraft (eller vann og buljong) 1 ss	Persille (hakket, men valgfritt)
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-415 – 20 min.Enkel

Ingredienser:

6Poteter
3Gulerøtter
¼Kålrabi
½Purreløk
2-4Pølser
7 ½ dlGrønnsakkraft (eller vann og buljong)
1 ssPersille (hakket, men valgfritt)

Slik gjør du:

1 Skrell grønnsakene,
– Skjær dem i passe store biter
– Hakk persillen og
– Skjær pølser og purre i skiver
2 Ha grønnsakene i en kasserolle,
– Hell over grønnsakkraften, og
– Kok opp
– Slå ned varmen og
– La det småkoke
3 Når grønnsakene begynner å bli møre,
– Tilsett pølser og eventuelt persille, og
– Kok til alt grønnsakene er møre og pølsebitene varme
4 Serveres rykende varmt
Sammen med for eksempel Lyst brød med rugmel
Grønnsakssuppe med pølsebiter på 1-2-3  Ingredienser:  6	Poteter 3	Gulerøtter ¼ 	Kålrabi ½ 	Purreløk 2-4	Pølser 7 ½ dl	Grønnsakkraft (eller vann og buljong) 1 ss	Persille (hakket, men valgfritt)

Anbefalt tilbehør:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s