Jeg elsker høsten, når det bugner av bær og frukt. Det er noe helt spesielt å gå ut i sin egen hage, plukke frukt eller bær og ta det med inn for å tilberede noe godt. Nå er endelig eplene (modne, og jeg feirer det med å bake eplemuffins!
Hvis du vil hoppe rett til oppskriften på eplemuffins – trykk HER

Eplemuffins er en av en av mine høstfavoritter – men da skal det være skikkelig med epler i muffinsene. Det er det absolutt i disse, som smaker av masse av eple og kanel.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 18 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 120 g | Margarin |
| 120 g | Sukker (brunt) |
| 60 g | Sukker (hvit) |
| 2 | Egg (store) |
| 1 dl | Melk |
| 200 g | Hvetemel |
| 1 ts | Natron |
| 1 ts | Kanel |
| ¼ ts | Muskatnøtt |
| 4 dl | Epler (finhakket) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180 grader – Sett muffinsformer på stekebrett eller muffinsbrett – Hakk eplene i små biter |
| 2 Visp smør og sukker lyst og luftig – Tilsett eggene Et om gangen, og – Rør til alt er godt blandet – Vend de øvrige ingrediensene |
| 3 Fylles i muffinsformer og – Stekes i ca 25 min |
| 4 Avkjøle på rist |

