Eplene er endelig modne og jeg feirer med å bake Eplemuffins

Jeg elsker høsten, når det bugner av bær og frukt. Det er noe helt spesielt å gå ut i sin egen hage, plukke frukt eller bær og ta det med inn for å tilberede noe godt. Nå er endelig eplene (modne, og jeg feirer det med å bake eplemuffins!

Hvis du vil hoppe rett til oppskriften på eplemuffins – trykk HER

Eplene på epletreet mitt er endelig modne og jeg gleder meg til alt jeg kan lage!

Eplemuffins er en av en av mine høstfavoritter – men da skal det være skikkelig med epler i muffinsene. Det er det absolutt i disse, som smaker av masse av eple og kanel.

Eplemuffins med kanel Ingredienser: 120 g Margarin 120 g Sukker (brunt) 60 g Sukker (hvit) 2 Egg (store) 1 dl Melk 200 g Hvetemel 1 ts Natron 1 ts Kanel ¼ ts Muskatnøtt 4 dl Epler (finhakket)


PorsjonerTidVanskelighetsgrad
183 timerEnkel

Ingredienser:

120 gMargarin
120 gSukker (brunt)
60 gSukker (hvit)
2Egg (store)
1 dlMelk
200 gHvetemel
1 tsNatron
1 tsKanel
¼ tsMuskatnøtt
4 dlEpler (finhakket)
Eplemuffins med kanel Ingredienser: 120 g Margarin 120 g Sukker (brunt) 60 g Sukker (hvit) 2 Egg (store) 1 dl Melk 200 g Hvetemel 1 ts Natron 1 ts Kanel ¼ ts Muskatnøtt 4 dl Epler (finhakket)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader
– Sett muffinsformer på stekebrett eller muffinsbrett – Hakk eplene i små biter
2 Visp smør og sukker lyst og luftig
– Tilsett eggene Et om gangen, og
– Rør til alt er godt blandet
– Vend de øvrige ingrediensene
3 Fylles i muffinsformer og
– Stekes i ca 25 min
4 Avkjøle på rist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s