Ingefærkrydret Gresskar buljong passer godt til en kald høstdag! Det er er en skikkelig god og varmende suppe.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 ss | Olje (oliven) |
| 1 | Løk (fin hakket) |
| 750 g | Gresskar (renset og i terninger) |
| 1 ½ – 3 cm | Ingefær (raspet) |
| 1- 2 ss | Rød karri pasta |
| 400 ml | Kokosmelk |
| 7 ½ dl | Grønnsaksbuljong |
| 400 ml | Kokosmelk |
Slik gjør du:
| 1 Rens gresskaret, og – Skjær innmaten i kuber |
| 2 Skrell løken og – Finhakk den – – Finhakk hvitløken – Skrell ingefæren og rasp den |
| 3 Ha oljen i en kasserolle, og Varm opp på middels varme Tilsett løken og – La den putre i ca 5 min Til den er blitt myk og blank |
| 4 Tilsett gresskar, hvitløk og ingefær, og -La det surre i ytterligere 5 min Til gresskaret er blitt mykt i kantene |
| 5 Rør inn buljong, karripasta og koksmelken – Kok opp og la det små koke i ca. 25 min, |
| 6 Ta suppa av plata, og – La den avkjøle seg litt – Kjør den med en stavmikser til den er fullstendig glatt |
| 7 Smak til med salt |
| 8 Varm opp – Toppes eventuelt med hakket persille og pepper – Serveres varm |

