Kjøttfrimandag med Ingefærkrydret Gresskarbuljong

Ingefærkrydret Gresskar buljong passer godt til en kald høstdag! Det er er en skikkelig god og varmende suppe.

Ingefærkrydret Gresskarbuljong Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 1 Løk (fin hakket) 750 g Gresskar (renset og i terninger) 1 ½ - 3 cm Ingefær (raspet) 1- 2 ss Rød karri pasta 400 ml Kokosmelk 7 ½ dl Grønnsaksbuljong 400 ml Kokosmelk https://heidisboble.no/

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
430 min.Enkel

Ingredienser:

2 ssOlje (oliven)
1Løk (fin hakket)
750 gGresskar (renset og i terninger)
1 ½ – 3 cmIngefær (raspet)
1- 2 ssRød karri pasta
400 mlKokosmelk
7 ½ dlGrønnsaksbuljong
400 mlKokosmelk

Slik gjør du:

1 Rens gresskaret, og
– Skjær innmaten i kuber
2 Skrell løken og
– Finhakk den –
– Finhakk hvitløken
– Skrell ingefæren og rasp den
3 Ha oljen i en kasserolle, og Varm opp på middels varme
Tilsett løken og
– La den putre i ca 5 min
Til den er blitt myk og blank
4 Tilsett gresskar, hvitløk og ingefær, og
-La det surre i ytterligere 5 min
Til gresskaret er blitt mykt i kantene
5 Rør inn buljong, karripasta og koksmelken
– Kok opp og la det små koke i ca. 25 min,
6 Ta suppa av plata, og
– La den avkjøle seg litt
– Kjør den med en stavmikser
til den er fullstendig glatt
7 Smak til med salt
8 Varm opp
– Toppes eventuelt med hakket persille og pepper
– Serveres varm

Ingefærkrydret Gresskarbuljong Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 1 Løk (fin hakket) 750 g Gresskar (renset og i terninger) 1 ½ - 3 cm Ingefær (raspet) 1- 2 ss Rød karri pasta 400 ml Kokosmelk 7 ½ dl Grønnsaksbuljong 400 ml Kokosmelk https://heidisboble.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s