Hjemme hos meg er krumkaker en av de kakene vi bare absolutt må ha til jul! Vi er helt hekta på svigermor Alidas krumkaker – de blir tynne, sprø og utrolig gode. Vi starter tidlig med julebaksten, og Krumkakene er nok noe av det aller første vi baker av småkaker til jul. Vi begynner gjerne med en dobbelporsjon. Så må de nok bakes igjen, en gang eller to før julen endelig kommer.
Ingredienser:
| 2 | Egg |
| 125 g | Margarin |
| 125 g | Sukker |
| 125 g | Hvetemel |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 1 dl | Kaldt vann |

Slik gjør du:
- Sett på krumkakejernet
- Halvsmelt margarin
- Pisk egg og sukker til eggedosis
- Sikt inn mel og bakepulver
- Rør inn det kalde vannet til slutt
- Legg ca 1 ss røre i jernet og stek gylne krumkaker
- Rulles mens de er varme, og avkjøles på rist



