7 Desember – Svigermors Krumkaker

Hjemme hos meg er krumkaker en av de kakene vi bare absolutt må ha til jul! Vi er helt hekta på svigermor Alidas krumkaker – de blir tynne, sprø og utrolig gode. Vi starter tidlig med julebaksten, og Krumkakene er nok noe av det aller første vi baker av småkaker til jul. Vi begynner gjerne med en dobbelporsjon. Så må de nok bakes igjen, en gang eller to før julen endelig kommer.

Ingredienser:

2 Egg
125 g Margarin
125 g Sukker
125 g Hvetemel
1 ts Vaniljesukker
1 dl Kaldt vann

Krumkaker Ingredienser: 2 Egg 125 g Margarin 125 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ts Vaniljesukker 1 dl Kaldt vann

Slik gjør du:

  1. Sett på krumkakejernet
  2. Halvsmelt margarin
  3. Pisk egg og sukker til eggedosis
  4. Sikt inn mel og bakepulver
  5. Rør inn det kalde vannet til slutt
  6. Legg ca 1 ss røre i jernet og stek gylne krumkaker
  7. Rulles mens de er varme, og avkjøles på rist

Krumkaker Ingredienser: 2 Egg 125 g Margarin 125 g Sukker 125 g Hvetemel 1 ts Vaniljesukker 1 dl Kaldt vann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s