Gratulerer med dagen!

I dag er det 17-mai og det er en dag jeg alltid har likt godt. Men siden det er koronatid blir det en stille og rolig feiring på sommerhuset. Til tross for lettelser i restriksjoner, feires dagen på samme sted og måte som i fjor. Kanskje det å dra til sommerhuset og feire dagen kun med et lite privat 17-mai tog, god mat og sånn blir tradisjonen fremover – hvem vet? Det er det vel bare fremtiden som vil vise, men det er mye mindre stress enn den tradisjonelle feiringen. Men så er jeg veldig glad i den også da! Med flaggheising, barnetog, korpsmusikk, familieselskap og leker. Når jeg sitter her og skriver dette innlegget kjenner jeg faktisk på at jeg savner det skikkelig, og håper på normale tider snart. Jeg håper at du også får en hyggelig 17-mai uansett hvor og hvordan du skal feire den!

Så gratulerer med dagen til dere alle, jeg håper dere får en riktig flott dag!

Det er en flott dag på sommerhuset!

Hvis du ikke har bakt eller pyntet 17-mai kakene enda, får du kanskje noen tips her – for å komme til oppskriftene, trykk på linken ved siden av bildet .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s