Det er ingen som er flinkere til å lage salater enn Svetlana. Søndag laget hun en n virkelig god og frisk salat med crabsticks. Salaten er lett, men samtidig mettende. Avhengig av størrelsen på salaten kan den brukes enten som forrett eller hovedrett. Den smaker godt med brød til, for eksempel Lubbne horn, Focaccia, brød med semulegryn eller hvis du vil ha et grovere alternativ til, smaker også Kornbrød veldig godt til.

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
4 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
1 | Kinakål |
1 | Agurk |
1 boks | Mais |
1 | Paprika (valgfritt) |
2 | Egg (hardkokte) |
1 pakke | Crabsticks (tint) |
1 bunt | Vårløk |
1 bunt | Dill/persille |
Ingredienser dressing:
2 ss | Majones |
Tips! Du kan blande majonesen med rømme for å få den litt lettere

Slik gjør du:
1 Kok eggene (ca. 10 min.) – Avkjøles i kaldt vann – Skrell eggene, og – Skjær dem i små biter |
2 Rør sammen alle ingrediensene til dressingen |
3 Tøm av laken fra maisen |
4 Skjær crabsticks i små biter |
5 Vask grønnsaker godt, og – Skyll salaten |
6 Hakk persille/dill |
7 Skjær kinakålen i tynne strimler |
8 Skjær agurk og paprika i tynne strimler |
9 Bland sammen salaten – Bland inn dressingen |
10 Serves gjerne med et godt brød til |
Tips! Salaten smaker godt med brød til
- For oppskrift på Focaccia, TRYKK HER,
- For oppskrift på brød med semulegryn, TRYKK HER
- For oppskrift på Kornbrød, TRYKK HER
- For oppskrift på Lyse rundstykker, TRYKK HER
- For oppskrift på Lubbne horn, TRYKK HER







Fra Svetlanas krok