I går var lille Selma hos dyrlegen sammen med kennel-mor får å få merking, ormekur og de siste sprøyter. Fra bildene vi har fått, ser det ut som hun ikke syntes det er noe problem. Hun fremstår som både trygg, tillitsfull, og det ser ut som hun koser seg med all denne oppmerksomheten:
For å hoppe rett til oppskriften på Havrepizza, trykk, HER

Det var helt frem til i går uvisst hvilken av valpene som ville bi vår. Men nå vet vi akkurat hvilken hund som er Selma, det er denne:

Jeg er skikkelig glad for at det ble akkurat henne, for hun er uten tvil den aller søteste av alle valpene, og akkurat den jeg hele tiden håpet var Selma. Når hun står på stellebordet hos veterinæren, ser det ut som hun har fine rette vinkler, tunge ører, og er helt perfekt egentlig:

Kennelnavnet hennes er Camitzas Chandelier, men til daglig skal hun få lov til å gå under det mer hyggelige navnet SELMA, og hun er uten tvil den aller søtes av valpene:

Havrepizza er både godt, enkelt, raskt og jeg innbiller meg alltid at det er et litt sunnere alternativ enn vanlig pizzabunn.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
3-4 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
Bunn:
300 g | Havregryn |
2 | Egg |
4 ss | Rømme (gjerne lett) |
½ ts | Salt |
2-3 dl | Vann |
Fyll:
1 dl | Rømme (gjerne lett) |
100 g | Ost (raspet) |
2 | Tomater |
1 | Løk |
½ | Paprika |
2 | Sjampingjonger |
100 g | Biff strimler (valgfritt) |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 200 grader, og – Legg bakepapir på en stekeplate |
2 Skjær sopp, løk, og paprika i tynne skiver – Skjær tomaten i biter – Rasp osten |
3 Lag bunnen: – Kjør havregrynene i en foodprosessor til de blir litt grovt mel – Tilsett egg, rømme, salt og vann til en jevn røre NB! Den skal være klissete |
4 Bre røra jevnt utover bakepapiret – Stekes i 10 min |
5 Stek løken i litt olje til den er blank og myk – Tilsett paprika og sopp og – La det surre til bunnen er ferdig stekt |
6 Bre rømmen ut over pizzabunnen, – Strø over osten, – Fordel løkblandingen over pizzaen, og – Legg eventuelt på noen tynne biffstrimler |
7 Stekes i 12-15 min på 225 grader |
8 Serveres nystekt i biter – Kan toppes med ruccola hvis du har |
