Dagens dessert – jordbærsuppe med panna cotta

Når det kommer gjester til middag, bør vi vel diske opp med en dessert også. Så i dag blir det jordbær suppe med panna cotta! Det er en mine yndlingsdesserter på denne tiden av året!

Jordbærsuppe med pannacotta Ingredienser: 500 g Jordbær (frosne) 1 Eple (skrelt og skjært i biter) 1 ss Sitronsaft 2 ½ dl Vann 1 ss Honning Pynt: Jordbær (ferske) Krem (pisket) Pannacotta plain Ingredienser: 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Kremfløte 1 ss Vaniljesukker (eller ½ vaniljestang) 25 g Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

500 gJordbær (frosne)
1Eple (skrelt og skjært i biter)
1 ssSitronsaft
2 ½ dlVann
1 ssHonning

Tilbehør – (valgfritt):

 Jordbær (ferske)
 Panna cotta – for oppskrift, trykk HER

Tips! Denne jordbærsuppa kan også serveres kjøleskapskald.

Slik gjør du:

1 Lag Panna cottaen – for oppskrift, trykk HER, og
– Sett dem i kjøleskapet
2 Skrell eplene og fjern kjernehus
– Skjær det i biter
Ha alt i en kasserolle
3 Kok opp,
– Slå ned varmen,
– La det koke noen minutter
– Bruk stavmikseren og
– Kjør til en jevn konsistens
– La suppa putre i ca 15 min.
– Smak til med honning
4 Sil av hvis du ønsker, og
– La den stå til den får romtemperatur
5 Skjær eventuelt de friske jordbærene i skiver
6 Snu Panna cottaene i dype fat
– Hell suppa forsiktig rundt
– Pynt med ferske jordbær
– Server med en gang

Jordbærsuppe med pannacotta Ingredienser: 500 g Jordbær (frosne) 1 Eple (skrelt og skjært i biter) 1 ss Sitronsaft 2 ½ dl Vann 1 ss Honning Pynt: Jordbær (ferske) Krem (pisket) Pannacotta plain Ingredienser: 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Kremfløte 1 ss Vaniljesukker (eller ½ vaniljestang) 25 g Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s