Når det kommer gjester til middag, bør vi vel diske opp med en dessert også. Så i dag blir det jordbær suppe med panna cotta! Det er en mine yndlingsdesserter på denne tiden av året!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
500 g | Jordbær (frosne) |
1 | Eple (skrelt og skjært i biter) |
1 ss | Sitronsaft |
2 ½ dl | Vann |
1 ss | Honning |
Tilbehør – (valgfritt):
Jordbær (ferske) | |
Panna cotta – for oppskrift, trykk HER |
Tips! Denne jordbærsuppa kan også serveres kjøleskapskald.
Slik gjør du:
1 Lag Panna cottaen – for oppskrift, trykk HER, og – Sett dem i kjøleskapet |
2 Skrell eplene og fjern kjernehus – Skjær det i biter Ha alt i en kasserolle |
3 Kok opp, – Slå ned varmen, – La det koke noen minutter – Bruk stavmikseren og – Kjør til en jevn konsistens – La suppa putre i ca 15 min. – Smak til med honning |
4 Sil av hvis du ønsker, og – La den stå til den får romtemperatur |
5 Skjær eventuelt de friske jordbærene i skiver |
6 Snu Panna cottaene i dype fat – Hell suppa forsiktig rundt – Pynt med ferske jordbær – Server med en gang |
