Grillfavoritt – Caprese med en tvist

Denne salaten er en variasjon over den tradisjonelle Caprese salaten. Den passer fortreffelig som en liten, lett forrett sammen med litt godt brød, eller som tilbehør til andre godsaker på grillen.

Caprese salat med en tvist (tomater med philadelphia) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 8 15 min. Enkel Ingredienser: 200 g Cherrytomater 4 ss Olje (oliven) 4 x 80 g Philadephia oster Basilikum Salt Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader 2 Ha tomatene i ei ildfastform - Drypp over olivenoljen - La dem steke i ca 5 min. (200 grader) Til tomatene er blitt myke 3 Legg opp de små ostene på et serveringsfat - Hell over de varme tomatene, og - Hell over den varme oljen 4 Legg på Basilikumblader, og - Server

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 – 615 min.Enkel

Ingredienser:

200 gCherrytomater
4 ssOlje (oliven)
4 x 80 gPhiladephia oster
 Basilikum
 Salt

Caprese salat med en tvist (tomater med philadelphia) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 8 15 min. Enkel Ingredienser: 200 g Cherrytomater 4 ss Olje (oliven) 4 x 80 g Philadephia oster Basilikum Salt Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader 2 Ha tomatene i ei ildfastform - Drypp over olivenoljen - La dem steke i ca 5 min. (200 grader) Til tomatene er blitt myke 3 Legg opp de små ostene på et serveringsfat - Hell over de varme tomatene, og - Hell over den varme oljen 4 Legg på Basilikumblader, og - Server

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader
2 Ha tomatene i ei ildfastform
– Drypp over olivenoljen
– La dem steke i ca 5 min.
(200 grader)
Til tomatene er blitt myke
3 Legg opp de små ostene på et serveringsfat
– Hell over de varme tomatene, og
– Hell over den varme oljen
4 Legg på Basilikumblader, og
– Server, gjerne sammen med et godt brød

Tips! Du kan tilberede tomatene og oljen i en aluminiumsform på grillen, hvis du skal spise salaten mens du griller. Snu da på tomatene et par ganger.

Caprese salat med en tvist (tomater med philadelphia) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 8 15 min. Enkel Ingredienser: 200 g Cherrytomater 4 ss Olje (oliven) 4 x 80 g Philadephia oster Basilikum Salt Slik gjør du: 1 Sett ovnen på 200 grader 2 Ha tomatene i ei ildfastform - Drypp over olivenoljen - La dem steke i ca 5 min. (200 grader) Til tomatene er blitt myke 3 Legg opp de små ostene på et serveringsfat - Hell over de varme tomatene, og - Hell over den varme oljen 4 Legg på Basilikumblader, og - Saerver

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s