Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
    • Bøker lest i 2021 (A-Å)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKE og drinker (A-Å)
    • FROKOST (A – Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • Utfordringen 2019: Baker Brun
    • Tema – Halloween og Allehelgensaften (A-Å)
  • SELMA – et hundeliv
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

Søte paier (A-Å)

For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Eplepai - enkel Ingredienser: Paibunnen: 150 g Smør ⅓ cup Sukker (0.8 dl) ½ ts Vaniljeekstrakt 1 Egg 2 cups Hvetemel (5.5 dl) ½ ts Bakepulver 1 knivsodd Salt Fyll & Tilbeør 3 - 4 dl Eplemos 2 ½ dl Vaniljesaus

Eplepai (enkel) – for oppskrift, trykk HER

Honningpai – for oppskrift, trykk HER

Kirsebærpai Ingredienser: Pai skall: 300 g Hvetemel (5 dl) 180 g Margarin 3-4 ss Vann (iskaldt) Kirsebærfyll: 200 g Sukker 3 ss Hvetemel (30 g) ¼ ss Kanel ¼ ss Mandelessens (valgfritt) 1 ss Margarin 500 g Kirsebær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Kirsebærpai – for oppskrift, trykk HER

kirsebærpai Ingredienser: Bunn: 125 g Margarin 50 g Melis 1 Egg 250 g Mel 3 ss Vann Fyll: 10 dl Kirsebær (uten stein) 2 ½ dl Sukker ½ dl Maisenna

Kirsebærpaier (små) – for oppskrift, trykk HER

Plommepai Ingredienser: Paibunn og - lokk: 300 g Hvetemel 180 g Margarin 1 ss Sukker 3-4 ss Vann (iskaldt) 1 Egg (sammenvispet) ½ ss Sukker Paifyllet: 1 kg Plommer (i biter) 2 ½ dl Sukker 1 dl Hvetemel 2 ts Kanel (malt) 1 ts Muskatnøtt (malt)

Plommepai – for oppskrift, trykk HER

Rustikke kirsebærpaier – for oppskrift, trykk HER

Lemon Meringue Tart eller sitron marengs pai Ingredienser: Paibunnen: 150 g Smør ⅓ cup Sukker (0.8 dl) ½ ts Vaniljeekstrakt 1 Egg 2 cups Hvetemel (5.5 dl) ½ ts Bakepulver 1 knivsodd Salt Sitronfyllet: 2 ss Maisenna ¾ cup Sukker (1.8 dl) 1 Sitron (saften & skall) 2 Eggeplommer 1 cup Vann (2.5 dl) 2 ss Smør (mykt) Marengsen 3 Eggehviter ⅓ cup Sukker

Sitron og marengs pai (Lemon Meringue Tart) – for oppskrift, trykk HER

Vetles Åpne Valnøttspai Ingredienser: Paibunn: 125 g Margarin 50 g Melis 1 Egg 250 g Mel 3 ss Vann Paifyll: 3 Egg 1 ½ dl Sukker 1 dl Sirup (mørk) 1 krm Salt 1 ss Vaniljesukker 50 g Margarin (smeltet) 1 ts Kanel 5 cl Whisky (Bourbon-whiskey) 3 dl Pekannøtter (grovhakkede) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Vetles Åpne Valnøttspai – for oppskrift, trykk HER

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 302 other followers

Archives

  • Jul 2022 (4)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra Farmors kokebok Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Gjærbakst Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift salat Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 302 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...