Jeg tenker menge av dere er nysgjerrige på hvordan det går med oppussingen på sommerhuset. Da må jeg bare fortelle at det går fremover, men ikke med de samme stormskrittene som i mai. Som dere vet var på Støren og kjøpte lampe til soverommet til meg og Odd. Nå er den montert, og den ble skikkelig fin! Odd har vært veldig flink i helg og vi fikk ikke bare hengt opp taklyset, men også lyset i kottet, som nå er blir skap eller walk-in closet, som vi kaller det da – det er ikke malt og fikset hekt enda – det kommer senere (kanskje). I tillegg fikk han hengt opp den siste gardinstangen, og endelig tok jeg meg på tak og fikk sydd ferdig den siste gardinen på rommet. Jeg synes det ble riktig fint!
For å hoppe rett til oppskriften på kremet pastasauas, TRYKK HER





Ikke nok med at vi er ferdig med vårt eget soverom, vi har begynt med gjesterommet. Det var jo ganske koselig med gul blomstrete tapet og seng snekret av svigerfar og sånn. Likevel begynner det å bli skikkelig slitt.



Så vi har flyttet ut alt, tatt av skapdører og jeg har begynt å malt inne i skapene. I tillegg har Odd begynt å legge plater på veggene. Vi rakk ikke så mye, for plutselig måtte vi dra for å hente datteren på flyplassen. Hun er tilbake etter en flott og opplevelsesrik kortur til Tyskland. Men vi har da iallefall begynt med oppussingen, og fortsetter når vi får ferie.


Kremet pastasaus med tomat og mozarella
Hva er vel bedre enn pasta til middag? Pasta er en av middagsfavorittene her i huset. Den kan varieres i det uendelige, og er bare såå godt. Denne pastasausen er uten kjøtt, så den passer fint å spise på en kjøttfri dag. Eller egentlig når som helst!

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 1 ss | Olje |
| 1 ss | Smør |
| 1 | Løk |
| 1 | Gulrøtter |
| ½ stilk | Selleri |
| 1 fedd | Hvitløk |
| ¼ | Chili (rød, uten frø) |
| ½ | Purre |
| 4 | Tomater (store) |
| 1 | Paprika (rød) |
| 1 ss | Persille (hakket) |
| 1 ts | Paprikapulver |
| ½ ts | Pepper |
| 1 dl | Grønsakskraft (buljong) |
| 100 g | Spinat |
| ½ -1 dl | Fløte |
| 400-500 g | Pasta (penne) |
| Salt, pepper | |
| Parmesan (raspet) | |
| Basilikum |
Slik gjør du:
| 1 Kok opp vann, – Skjær et kryss i tomatene – Ha tomatene i vannet til skallet løsner – Ta opp tomatene, og – Fjern skallet – Skjær tomatene i biter |
| 2- Hakk løk, gulrot, selleri, – Finhakk hvitløk og chili – Skjær purre og paprika i biter – Skjær mozarellaen i småbiter – Hakk basilikum , persille |
| 3 Ha litt olje i ei middels varm stekepanne, – Tilsett løken, dryss over litt salt, og – Stek til løken er myk |
| 4 Tilsett gulrot og selleri, og – Fortsett stekingen i ca 1-2 min. (middels varme) |
| 5 Tilsett hvitløk, chili, paprikapulver og purre |
| 6 Tilsett tomatene, persille og kraft – Kok opp og la det små snurre |
| 7 Tilsett spinaten |
| 8 Kok vann (godt saltet), og – Kok pastaen som du liker den |
| 9 Renn av pastaen |
| 10 Rør inn 2 ss pastavann i sausen, og – Tilsett fløten |
|
11
Bland sammen pasta og saus Toppes med parmesan, hakket basilikum og serveres rykende varm |

Tips! Smaker godt med focaccia til (for oppskrift på focaccia TRYKK HER)

Ser flott ut så langt Heidi. Spennende å se fortsettelsen.😊
LikeLike
🙂
LikeLike