World Naked Gardening Day (Den nakne hagedagen) arrangeres første lørdag i mai, hvert år. Helt siden 2005, har vi hatt denne “Luk naken dagen”, Ikke vet jeg hvorfor man blander sammen det å være naken med å jobbe i hagen. Hvis jeg først måtte være naken i hagen, ville jeg absolutt ikke stått på kne og luket i et blomsterbed. – Men hver sin lyst! Så selv om vi er på sommerhuset vårt, er i hagen og det er den nakne hagedagen, beholder jeg klærne på og baker pølsebrød, mens min kjære ektemann står for grillingen – han også med klærne på!
For å hoppe rett til oppskriften på pølsebrød – trykk HER

Hjemmebakte pølsebrød er bare så mye bedre enn de man kjøper på butikken.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 16 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 5 dl | Vann (lunket) |
| 1 pk | Gjær |
| 2 ss | Smør (smeltet og avkjølt) |
| 2 | Egg |
| 14 dl | Hvetemel |
| 2 ss | Sukker |
| 2 ts | Salt |

Slik gjør du:
| 1 Ha vannet i en bakebolle – Smuldre i gjæren, og – Rør til at er løst opp |
| 2 Tilsett smør og egg – Tilsett hvetemel, sukker og salt |
| 3 Elt deigen i 5- 7 min. og – Dekk den med et bakeklede, og – La den heve i ca. 60 min. |
| 4 Sett stekeovnen på 200 grader – Legg bakepapir på 2 stekeplater |
| 5 Hell deigen på et melet bakebord, – Del deigen i like store emner (ca. 100 g), og – Trill emnene avlange pølsebrød. |
| 6 Legg pølsebrødene på stekeplatene, – Dekk dem med et bakeklede, og -La dem etterheve til dobbel størrelse ca. 20 min. |

Før etterheving 
Etter etterheving
| 7 Stek pølsebrødene midt i ovnen i 10-12 min. (200 °C) |
| 8 Avkjøl et par minutter, -Dekk dem med et bakeklede, og -La dem avkjøle seg helt før servering |


