Jeg vet egentlig ikke hva som har skjedd med 2020. Nå har vi kommet til september, selv om jeg ikke har fått begynt på året enda. Både våren og sommeren har liksom bare kostet forbi – og nå er høsten her! Derfor serverer jeg en av sommerens mest etterspurte desserter i dag, og tenker tilbake på sommeren med nostalgi. Så i dag blir det selvfølgelig: Pannekaker med is og jordbær til dessert

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
3-4 | Enkel |
Ingredienser:
2 | Egg |
6 dl | Melk |
3 dl | Hvetemel |
Smør |
Foreslått pannekakefyll::
Is | |
Jordbær | |
Banan |
Slik gjør du:
1 Visp sammen egg, melk og mel |
2 Sett stekepanna på middels varme |
3 Ha litt i smør, og la det smelte |
4 Hell over pannekakerøre – Vend litt på panna så røra flyter utover |
5 Stek til røra har stivnet på oversiden (ca 2 min.) |
6 Snu pannekaken og, – Stek omtrent like lenge på den andre siden |
7 Legg på is, bær og banan |


Når pannekakene har stivnet på toppen og har fått noen «hull» (luftbobler) er det på tide å snu pannekaken. Stek omtrent like lenge på andre siden, før du legger på bær, banan og is
