Høstmeny – Fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt

Denne desserten er frisk og god med bringebær og fersken. Toppet med hvit sjokolade, yoghurt og pekannøtter .

Fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt Ingredienser: 1 pk Bringebær (ferske) 4 Fersken (skjært i biter) 75 g Hvit sjokolade 200 g Gresk yoghurt (romtemperert) 50 g Pekannøtter 100 g Sukker

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
415- 20 min.Enkel

Fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt Ingredienser: 1 pk Bringebær (ferske) 4 Fersken (skjært i biter) 75 g Hvit sjokolade 200 g Gresk yoghurt (romtemperert) 50 g Pekannøtter 100 g Sukker

Ingredienser:

1 pkBringebær (ferske)
4Fersken (fersk eller hermetisert- skjært i biter)
75 gHvit sjokolade
200 gGresk yoghurt (romtemperert)
50 gPekannøtter
100 gSukker

Slik gjør du:

1 Smelt sukker til karamell
– Tilsett Pekannøttene,
– Rør rundt, og
– Hell det over på et bakepapir
– La det avkjøles, og
– Grovhakkes
2 Smelt sjokoladen over vannbad,
– Rør inn den romtempererte yoghurten
3 Skjær ferskenen i biter
4 Legg ferskenbitene i dessertskåler eller glass
– Fordel sjokolade yoghurten over
– Strø over pekannøttene og
– Legg i bringebærene

Fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt Ingredienser: 1 pk Bringebær (ferske) 4 Fersken (skjært i biter) 75 g Hvit sjokolade 200 g Gresk yoghurt (romtemperert) 50 g Pekannøtter 100 g Sukker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s