Denne desserten er frisk og god med bringebær og fersken. Toppet med hvit sjokolade, yoghurt og pekannøtter .

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 15- 20 min. | Enkel |

Ingredienser:
1 pk | Bringebær (ferske) |
4 | Fersken (fersk eller hermetisert- skjært i biter) |
75 g | Hvit sjokolade |
200 g | Gresk yoghurt (romtemperert) |
50 g | Pekannøtter |
100 g | Sukker |



Slik gjør du:
1 Smelt sukker til karamell – Tilsett Pekannøttene, – Rør rundt, og – Hell det over på et bakepapir – La det avkjøles, og – Grovhakkes |
2 Smelt sjokoladen over vannbad, – Rør inn den romtempererte yoghurten |
3 Skjær ferskenen i biter |
4 Legg ferskenbitene i dessertskåler eller glass – Fordel sjokolade yoghurten over – Strø over pekannøttene og – Legg i bringebærene |
