Verdens beste venner og Veien videre …

Jeg blir så varm om hjertet når jeg tenker på all oppmerksomhet og omsorg jeg har fått i de siste dagene. Ikke bare har jeg fått blomster, sjokolade, hyggelige meldinger og telefoner. Jeg har også fått spill, for å ta tankene vekk fra alt annet. Det er nesten så jeg begynner å gråte når jeg tenker på hvor omsorgsfulle og snille, familie, venner og Maxchill-barna mine har vært. Jeg tror ikke jeg verken har eller kan takke dem nok. Men nok en gang, TUSEN TAKK !

Så etter PET-scanen i går og en rolig natt med mye søvn, fikk jeg en ny telefon fra St. Olav i dag. Nå skal jeg til den gynekologiske klinikken i morgen kl. 08.00. Hvis jeg trodde at det bare var en liten samtale med legen om bildene var det ikke det. Sånn er planen for dagen:

 1. Samtale med sykepleier
 2. Samtale med gynekolog om bildene fra PET mm
 3. Gynekologisk undersøkelse
 4. Blodprøver
 5. Samtale med Anestesilege

Når sant skal sies, er jeg utrolig lettet over at alt dette er samlet på en dag, og ikke spredt over flere dager eller uker. Da blir det mer effektivt, og alt kan samles på samme dag. Ikke nok med det men det blir operasjon om en ukes tid. Det er effektivt det!

Planen i dag blir at jeg forlenger karantenen for familien – for vi skal ikke ha noe korona oppe i dette. Så må jeg vel ha en informasjonsrunde på telefonen – Resten av dagen settes av til kos og avslapping tror jeg. Kanskje vi skal spille Gruble igjen, for det var veldig gøy. Så vet jeg mer i morgen!

Tidligere innlegg fra meg om dette:

2 kommentarer Legg til din

 1. Signe sier:

  Vil ønske deg masse lykke til.
  Jeg var gjennom det samme for snart tre år side. Og er frisk. Viktig at det blir oppdaget tidlig.

  Liker

  1. heidisboble sier:

   Tusen takk, så hyggelig

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s