Rester av risengrynsgrøten? – Stek rislapper til ettermiddagskaffen

Når jeg har rester av risengrynsgrøten er det rislapper som står på menyen – skikkelig godt til kaffen. Vi spiser dem nystekte med syltetøy – skikkelig godt.

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca 1215 minEnkel

Ingredienser:

5 dlRisengrynsgrøt (ferdig kokt)
2Egg
2 dlHvetemel
¼ tsSalt  (valgfritt)
 Smør (til steking)

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Bland sammen grøt, egg, mel og eventuelt salt
2 Stek små pannekaker/lapper i smør På middels varme
3 Serveres med syltetøy

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s