Rester av risengrynsgrøten? – Stek rislapper til ettermiddagskaffen

Når jeg har rester av risengrynsgrøten er det rislapper som står på menyen – skikkelig godt til kaffen. Vi spiser dem nystekte med syltetøy – skikkelig godt.

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca 1215 minEnkel

Ingredienser:

5 dlRisengrynsgrøt (ferdig kokt)
2Egg
2 dlHvetemel
¼ tsSalt  (valgfritt)
 Smør (til steking)

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Bland sammen grøt, egg, mel og eventuelt salt
2 Stek små pannekaker/lapper i smør På middels varme
3 Serveres med syltetøy

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s