Kveldskos – Asparges med Seranoskinke

Da jeg gikk ut fra Mercedes forhandleren, var jeg bombesikker på at vi kom til å kjøpe en EQA. Men så var det noen som mente at mvi burde sjekke ut KIA også. Jeg har alltid vært litt skeptisk til KIA, så det satt litt langt inne dette. Men i formiddag var vi en tur innom KIA- forhandleren i Trondheim Bertel O. Steen.

KIA- forhandleren i Trondheim Bertel O. SteenØstre Rosten 8, 7075 TILLER Tlf: 73804260 Foto: https://heidisboble.no/ @heidisboble

Hos KIA-forhandleren, så vi først på KIA-eSOUL, og den var jo fin den. Den hadde de samme finessene for kjøring som EQA-en. Den hadde hengerfeste og samme kjørelengde, og samme sikkerhetspakke, slik som avstand, filskifte og automatisk oppbremsing mm. Jeg synes at disse bilene var skikkelig kule. SÅ nå skal vi prøve-kjøre bilen i neste uke. GLEDER MEG!

KIA- forhandleren i Trondheim Bertel O. SteenØstre Rosten 8, 7075 TILLER Tlf: 73804260 Foto: https://heidisboble.no/ @heidisboble

Dagens kveldkos blir Asparges med Seranoskinke. Det er verdens enkleste rett. Den kan serveres som en forrett, som en tapas, som kveldskos – Ja , egentlig når som helst!

Asparges med spekeskinke Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 6 skiver Spekeskinke (serrano) 12 Asparges (grønne) Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
1215 min.Enkel

Ingredienser:

2 ssOlje (oliven)
6 skiverSpekeskinke (serrano)
12Asparges (grønne)
 Pepper

Asparges med spekeskinke Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 6 skiver Spekeskinke (serrano) 12 Asparges (grønne) Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader
– Fordel 1 ss olje i en ildfastform, Som er stor nok for et lag av aspargesene
2 Del hver serranoskinke i to
– Skjær av aspargesbunnene, og
– Rull hver asparges i en skinke
– Legg dem i den ildfasteformen
3 Pensle skinken og asparges med resten av oljen
– Kvern over litt pepper
4 Stekes i ovnen i ca 10 min.
avhengig av hvor tykke aspargesene er
Aspargesen skal være myke men faste
5 Serveres med en gang
eventuelt sammen med aioli til å dyppe i

Asparges med spekeskinke Ingredienser: 2 ss Olje (oliven) 6 skiver Spekeskinke (serrano) 12 Asparges (grønne) Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s