Sigrid sine primusbollar er den perfekte turkosen. Ho steikar kanelbollane på primusen, så bollane blir heilt nysteikte og karamellisera. Dei smakar fortreffeleg når ein er ute i naturen, og har ete nista si. Eit skikkeleg høgdepunkt på turen. Sigrid lagar kanelbollane med ferdigkjøpa pizzadeig, og tek med alle ingrediensane. Ho tilbeder bollane ute i naturen.

Det er likevel ikkje nokon grunn til å ikkje nytta sjølvlaga pizzadeig (for oppskrift trykk HER) eller bolledeig (for oppskrift trykk HER) viss du har tid til det før turen. Då bør ein gjere bollane klare og pakke dei ned før en drar på tur.
Det er difor både enklare og raskare å nytta ferdigkjøpa deig.
| Porsjoner | Tid | Vanskegrad |
| Enkel |
Ingrediensar:
| 1 | Pizzadeig (ferdigkjøpa eller sjølvlaga) |
| Smør | |
| Sukker | |
| Kanel |

Slik gjer du:
| 1 B Om du lagar deigen sjølv, byrjar ein heime: – Lag deigen, hev den og kjevle den ut (for oppskrift trykk HER) – Smør mjukt smør utover heile botnen – Dryss over MASSE kanel og sukker – Rull deiga samen frå langsida og – Skjer i små bollar – Pakk dei ned i sekken |
| 1 A Om du nyttar ferdigkjøpa deig, byrjar ein medan ein rastar: – Smør mjukt smør utover heile pizzabotnen – Dryss over MASSE kanel og sukker – Rull deiga samen frå langsida og – Skjer i små bollar Om bollane blir for store blir dei lett råe inni når ein steike dei Difor er det betre at de litt for små heller enn litt for store |
| 2 Smelt godt med smør på primusen, og – Steik bollane med lokk på Pass på styrken på primusen, bollane blir lett brente, så eit tips er å ha svakare styrke på gassen og tolmod |
| 3 Et bollane med gode venner og nyyyyt |



