Tapas – Grillspyd med Biff, tomat og paprika

Grillspyd med biff, tomat og paprika er skikkelig godt som en tapas rett, eller rett og slett en liten salat.

Biff, tomat og paprika på spyd Ingredienser: 3 ss Vin (hvit) 2 ss Olje (oliven) 3 fedd Hvitløk (finhakket) 1 Appelsin (hakket) 450 g Roastbiff (skjært i terninger) 450 g Sølvløk 2 Paprika (oransje – i biter) 225 g Cherrytomater Salt og pepper Grillspyd https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
6-8 2 timer 30 min.Enkel

Biff, tomat og paprika på spyd Ingredienser: 3 ss Vin (hvit) 2 ss Olje (oliven) 3 fedd Hvitløk (finhakket) 1 Appelsin (hakket) 450 g Roastbiff (skjært i terninger) 450 g Sølvløk 2 Paprika (oransje – i biter) 225 g Cherrytomater Salt og pepper Grillspyd https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3 ssVin (hvit)
2 ssOlje (oliven)
3 feddHvitløk (finhakket)
1Appelsin (hakket)
450 gRoastbiff (rått – skjært i terninger)
450 gSølvløk
2Paprika (oransje – i biter)
225 gCherrytomater
 Salt og pepper
 Grillspyd

Biff, tomat og paprika på spyd Ingredienser: 3 ss Vin (hvit) 2 ss Olje (oliven) 3 fedd Hvitløk (finhakket) 1 Appelsin (hakket) 450 g Roastbiff (skjært i terninger) 450 g Sølvløk 2 Paprika (oransje – i biter) 225 g Cherrytomater Salt og pepper Grillspyd https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skjær kjøttet i terninger
2 Bland sammen vin, olje, hvitløk og appelsinsaft i dobbel plastpose
– Krydre med salt og pepper
– Legg i kjøttbitene
– Knyt for og
– Legges i kjøleskapet i 2-8 timer
– Snu gjerne på posen noen ganger
3 Hvis du bruker trepinner som grillspyd
– Legg dem i vann, og
– La dem ligge i 30-60 min
4 Skjær paprikaen i biter
5 Renn marinaden av kjøttet
6 Lag grillspydene:
– Tre på kjøtt, paprika, løk og paprika
– Gjenta slik at det blir to av hvert pr. spyd
7 Varm grillen
8 Grill spydene i ca. 10 min.,
eller Til kjøttet er passe gjennomstekt
Vend spydene innimellom og gjerne
pensle med marinaden
9 Legg spydene over på varme serveringsfat,
– Server umiddelbart

Biff, tomat og paprika på spyd Ingredienser: 3 ss Vin (hvit) 2 ss Olje (oliven) 3 fedd Hvitløk (finhakket) 1 Appelsin (hakket) 450 g Roastbiff (skjært i terninger) 450 g Sølvløk 2 Paprika (oransje – i biter) 225 g Cherrytomater Salt og pepper Grillspyd https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s