Grønnkålchips som snacks eller som tilbehør til middagen

Grønnkålchips er godt som et sprøtt tilbehør til både kjøtt og fiskeretter, eller det kan spises for seg selv som snacks. Enkelt å lage og skikkelig digg å spise.

Grønnkålchips: 2 stilker Grønnkålstilker 2 ss Olje (soya) ½ ts Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2-420 min.Enkel

Ingredienser:

2 stilkerGrønnkål
2 ssOlje (soya)
½ tsSalt

  Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader
2 Legg bakepapir på en stekeplate
3 Rens grønkål og del opp bladene i mindre biter
4 Bland kålen med litt olje,
5 Fordel kålen på bakepapiret,
6 Settes i ovnen (180 grader) og
7 La dem steke i ca 10 min. til de har fått mørk grønnfarge
8 Ta ut av oven og,
9 Strø over litt salt
10Flyttes over på et fat når de er blitt avkjølte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s