Jeg har vært så heldig å få lage en ny mixbok hos @personligalmanakk. Ja, jeg kunne naturligvis velge mellom en personlig almanakk og en mixbok. For meg var valget enkelt denne gangen – Siden jeg er så utrolig godt fornøyd med den mixboka jeg bruker nå. Valgte jeg selvfølgelig en splitter ny mixbok, som jeg gleder meg skikkelig til å ta i bruk!
Hvis du ønsker å hoppe rett til oppskriften på Jordbæris – trykk HER

Mixboka mi heter selvfølgelig “Heidisboble mixbok”, og jeg ser nå at jeg burde ha spandert på meg et 2 tall, så blir det en liten serie. Siden jeg blogger aller mest om mat og bøker lagde jeg min mixbok slik at den hovedsakelig er rettet inn på mat, bøker og bloggen min. Derfor har jeg masse herlige sider og lister for planlegging av blogginnlegg, menyer, middager, utvikling av oppskrifter mm.

I tillegg har jeg mange sider for bøker jeg har lest, og hvor jeg kan gjøre notater mens jeg leser. I tillegg har jeg lagt inn kreative planleggingssider for mine kommende håndarbeidsprosjekter (så vi får se hva som skjer på den fronten), og noen psykiskhelse sider, som jeg allerede nå ser at jeg har alt for få av og litt oppryddingssider (som jeg sikkert har alt for mange av). Jeg gleder meg allerede til å ta den nye boka skikkelig i bruk.

Følg med, for om noen dager legger jeg ut en giveway på instagram @heidisboble hvor du kan vinne et gavekort på en personlig almanakk til en verdi av 450 kroner. Hvis du ikke vinner, men ønsker deg en #personligalmanakk kan du bruke koden SOMMERPLAN, da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 31. august. Du kan bestille den hos Personligalmanakk .com/NO/ – (Lenke HER)
Enkel og god jordbæris uten bruk av ismaskin
Dette er en skikkelig frisk og god jordbæris. Den minner kanskje minner litt om en mellomting mellom fløteis og sorbet, siden jordbær inneholder mye væske. Men isen er supergod og kjempe enkel å lage.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca 1 ½ l | 5 min + 6 t | Enkel |
Ingredienser:
8 dl | Jordbær (ferske eller fryste) |
1 | Sitron (saft) |
2 dl | Sukker |
2 ts | Vaniljesukker |
5 dl | Kremfløte (pisket) |

Slik gjør du:
1 Press sitronen |
2 Ha jordbær, sitronsaft, sukker og vaniljesukker i en bolle – Mix det med en stavmixer til en glatt masse |
3 Pisk fløten Den skal være myk krem med myke topper |
4 Bland forsiktig sammen jordbærpurreen og kremen Bruk slikkepott |
5 Ha iskremblandingen i en form, boks e.l. om tar ca 1 ½ liter – Dekk formen med plastfolie eller lokk |
6 Sett iskremblandingen i fryseren – La den stå i minst 6 timer, helst over natta |
7 La isen tine litt før servering: 5-10 minutter i romtemperatur eller 15 min i kjøleskap |
